Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside - Số 1 có đáp án Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 có đáp án

Giới thiệu

Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside

Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside có đáp án gồm nhiều dạng bài tập tắc nghiệm Tiếng Anh lớp 9 có đáp án giúp các em học vầ ôn lại kiến thức Tiếng Anh lớp 9 unit 3 một cách hiệu quả nhất. Mời thầy cô và các em tham khảo.

Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 1: A Visit From A Pen Pal Số 1

Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 1: A Visit From A Pen Pal có đáp án

Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside có đáp án

I. Choose the word which is pronounced differently from the other.

1. 

A. dear

C. hear

C. hear

D. heart

2. 

A. stupid

B. studio

C. study

D. student

3. 

A. brother

B. thick

C. they

D. that

4. 

A. line

B. fine

C. site

D. fit

5. 

A. houses

B. faces

C. horses

D. places

II. Choose the word in each line has different stress pattern.

6. 

A. promise

B. forget

C. defrost

D. receive

7.

A. dangerous

B. opposite

C. interested

D. umbrella

8. 

A. happy

B. early

C. allowed

D. injured

9.

A. important

B. chemical

C. director

D. completely

10.

A. marvelous

B. impatient

C. relation

D. destructive

III. Find the one choice that best completes the sentence.

11. To reach the village we have to cross a small bamboo ______.

A. bush                        B. shrub                C. forest             D. forestry

12. There are some cottages at the______of the mountain. It is very peaceful there.

A. leg                            B. feet               C. shin                   D. foot

13. Nam, a student from Ho Chi Minh city, is ______student in the USA.

A. a change                B. an exchange          C. to change          D. to exchange

14. He is now living with the Brown family on a ______outside Columbus, Ohio.

A. river                        B. farm                      C. field               D. site

15. Mr. Brown does farming work, while Mrs. Brown works at a grocery store in a ______town.

A. near                      B. nearly                      C. nearby                   D, nearside

16. Every day when Nam finishes his homework, he ______the chickens.

A. foods                       B. nurses                      C. feeds                    D. gets food

17. After that, he ______the chicken's eggs.

A. picks                    B. takes                         C. has                         D. collects

18. On weekends, if Mr. Brown is ______, Nam and his sons help him on the farm.

A. busy                     B. free                          C. available                  D. occupying

19. The family usually ______on Saturday afternoon. They don't work.

A. be free                   B. not work                   C. relaxes                   D. enjoys

20. Nam likes the Brown because they are very______ .

A. nice                      B. cold                              C. warm                  D. friends

21. The Browns are so nice that he enjoys being a ______of their family.

A. part                         B. section                       C. member              D. boy

22. It was ______expensive car that he couldn't afford to buy it.

A. so                       B. very                            C. such a                   D. such an

23. I didn't have time to study ______I failed the exam.

A. since                     B. because                    C. so                      D. so that

24. They first met ______they were at high school.

A. since                      B. when                              C. while                 D. for

25. I find this math problem difficult. If only brother ______here to help me.

A. is                            B. were                           C. be                    D. being

26. I would rather you ______the problem by yourself.

A. solve                      B. solving                         C. to solve                D. solved

27. I know Jane. I first met her ______Christmas______1990.

A. in/ in                     B. at/ in                             C. at/ at                        D. on/ in

28. Mr. Brown is a farmer. He's used to ______farming work.

A. do                         B. to be doing                     C. doing                     D. have done

29. He was lazy______he was dismissed. Now he's out of work.

A. because                  B. since                             C. so                   D. as

30. The play was disappointing ______it was badly acted and too long.

A. so                             B. such                           C. because               D. so that

31. I wish I ______wings like birds so that I ______fly from place to place.

A. have/ can                   B. had/ can                      C. have/ could               D. had/ could

32. I wish I ______to the movies with you last night.

A. went                            B. go                              C. have gone                 D. had gone

33. Father is repairing the roof ______ the rain won't come in.

A. so                                  B. that                             C. so that                  D. because

34. The house was quiet when I ______ home. Everybody ______to bed.

A. got / had gone                 B. get/ had gone                C. got/ when               D. was getting/ went

35. When we ______to the Town Hall, people ______calmly.

A. got/ are waiting                  B. got/ were waiting             C. got/ waited              D. get/ wait

36. It's time we ______ this old car and bought a new one.

A. sell                                B. sold                                C. have sold                       D. would sell

37. Excuse me, but you______ in my place.

A. sit                                   B. sat                                C. were sitting                         D. are sitting

38. Tom was ill______ his mother sent for a doctor.

A. but                                 B. and                              C. so                                          D. for

39. We______ the exercises in our classroom when the fire alarm ______.

A. are doing/ rang                 B. were doing/ rang            C. were doing/ ring                  D. were doing/ was ringing

40. She wishes she ______him the bad news yesterday.

A. didn't tell                          B. doesn't tell                       C. hadn't told                 D. wouldn't tell

41. It's time you ______up smoking because you are in bath health.

A. give                                 B. gave                               C. has given                    D. would give

42. ______hearing those air planes over your house every day.

A. Are you use to                      B. Are you used for              C. Are you accustom to           D. Are you accustomed to

43. American women nowadays ______being independent.

A. are used to                         B. aren't used to                       C. used to                  D. not use to

44. If only I ______for that job, I might be a typist now.

A. apply                                     B. applied                                C. had applied                             D. have applied

45. They arrive ______Tan Son Nhat Airport ______3 o'clock in the afternoon.

A. at / at                                    B. in / in                                     C. in / at                           D. at / in

Đáp án Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside

1. D

2. C

3. B

4. D

5. A

6.A 

7. D

8. C

9. B

10. A

11. C

12. D

13. B

14. B

15. C

16. C

17. D

18. A

19. C

20. A

21. C

22. D

23. C

24. B

25. B

26. D

27. B

28. C

29. C

30. C

31. D

32. D

33. C

34. A

35. B

36. B

37. D

38. C

39. B

40. C

41. B

42. D

43. A

44. C

45. A

46. C  => had to be thrown

47. A  => jog

48. D  => hadn’t gone

49. A  => will be

50. C  =>being picked

51. A  => didn’

52. A  => didn’t

53. A  => could

54. D  => hasn’t finished

55. B  => was built

56. C

57. A

58. B

59. D

60. A

61. A

62. B

63. A

64. C

65. B

66. B

67. D

68. A

69. D

70. A

Nội dung trên chỉ thể hiện một phần hoặc nhiều phần trích dẫn. Để có đầy đủ, chi tiết và đúng định dạng, bạn vui lòng tải về Bài tập tiếng Anh lớp 9 Unit 3: A trip to the countryside - Số 1 có đáp án để xem.

Tham khảo thêm nội dung liên quan

Theo dõi cộng đồng wikihow.pro trên facebook
Xem thêm Tiếng Anh lớp 9